top of page

     Vélemények

​Kétségbeesett anyaként, mindenbe belekapaszkodtam. Könyveket olvastam, szakemberhez is fordultam, mégsem láttam a kislányomon a javulást. Sajnos a válás komoly nyomokat hagyott benne. Szorongós lett, ideges, félénk. Egy ismerősöm mesélt a SleepTalk módszerről, azonnal jelentkeztem Mariannál. 

A változás nem volt azonnali. Negyedik hete mondtam a mondatokat, amikor határozottan éreztem, hogy lazább és  boldogabb lett. Amikor 2 hónap után visszamentem Mariannhoz, elővettük a papírt, amin rögzítettük a kezdeteket. Nemcsak éreztem, hanem láttam is a változást. 8 hét alatt jelentős javulás történt a kislányom életében. Végre önfeledtnek, gondtalannak látom, gyakran határtalanul boldognak. 

T. Tímea

Budaörs

A SleepTalk módszer használata harmóniát hozott az életünkbe. Helyreállt a rend, békésebb vagyok sokkal. Hatékonyabb vagyok a munkámban, nyugodtabbak a reggeleink. Nagyon örülök, hogy rátaláltunk! A kisfiunkkal való viszonyom sokkal könnyebb lett. Kevesebb a hiszti, több a szeretet. Hála érte...

Sz. Dávid

Érd

A SleepTalk módszer használata komoly változásokat hozott nemcsak a kislányomnál, hanem nálam is. Azért mentem a tanfolyamra, mert Lilla visszahúzódó és bátortalan volt az iskolában. Sokat szorongott, időnként a körmét rágta. Otthon pedig ennek az ellentéte, gyakran hisztizett, követelőzött. Nehezen tudtam kezelni ezeket a szélsőségeket, eszköztelennek éreztem magam. Ráadásul egyedül nevelem, nekem is ott van az életemben az állandó rohanás, feszültség, megfelelés.

K. Anna

Budapest

Olyan hálás vagyok, hogy megtanulhattam a SleepTalk-ot! Ez az egyszerű módszer csodás változásokat hozott az életünkbe. 7 éves kisfiúnk 6 héttel a SleepTalk elkezdése után, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Elhagyta a körömrágást is! Pár nappal ezelőtt vettem észre, hogy sokkal szebbek a körmei. Korábban mindig rá kellett szólnunk, - persze semmit nem használt. Körülbelül 3 éves kora óta rágta a körmét. El sem tudtam képzelni, hogy tudnám erről leszoktatni.

C. Judit

Budapest

Amióta használom a SleepTalkot valahogy minden egyszerűbb. Sokkal könnyebben kezelem a kislányomat, jobb lett a kapcsolatunk, elmúlt a körömrágás is. Fogalmam sincs róla, hogy ő változott vagy én? Lehet, hogy mindketten?

H. Márta

Budapest

Hálás vagyok, hogy rátaláltam erre az egyszerű, szeretetteljes módszerre. Úgy érzem, hatásos, értékes eszköz került a kezembe. Köszönöm.

L. Éva

Budapest

Mondtátok, hogy a rossz szokásuk nagy eséllyel maguktól megszűnnek, ha kitartóan csináljuk a módszert...de őszintén: alig reméltem, hogy ez megtörténhet! Köszönöm szépen! Folytatom tovább, mert nagyon jó hatással van rám is ez a napi 2 perc.

S. Anna

Pilisvörösvár

Egy-egy nap kivételével azóta is suttogunk a fiúnknak a tanultak szerint. Úgy látom,hogy könnyebben tudok vele együtt működni és békésebben töltjük az időt. Ez nagy öröm számomra, mert korábban néha elviselhetetlen volt a feszültség! A gitár tanára szerint az elmúlt hetekben lenyugodott a gyerek.Ez jó megerősítés és mindenképpen folytatjuk ezt a kalandot tovább, mert nekem is nagyon jó érzés,hogy teszek valamit a fiúnkért.

K. Anikó

Budapest

Please reload

bottom of page