top of page

A SleepTalk módszer története

A SleepTalk™ egy Ausztráliából származó, egyszerűen megtanulható folyamat, ami már több mint harminc éve segíti a szülőket világszerte a gyermekeik érzelmi biztonságának növelésében. Rendszeres használatával néhány hét alatt kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá, vidámabbá válnak a gyerekek, otthon, az óvodában és az iskolában egyaránt.

A SleepTalk™ módszert Joane Goulding, hipnoterapeuta, az ausztrál Goulding Intézet vezetője alkotta meg.

 

Michelle, Joane lánya

Több mint 40 évvel ezelőtt súlyos testi és szellemi fogyatékosságokkal született, és néhány éven belül hirtelen haragú, nehezen kezelhető gyerekké vált, akinek nem sok reményt fűztek a felépüléséhez. Joane viszont az intézetbe adás helyett úgy döntött, hogy hallgat anyai ösztöneire, és elhatározta, segíteni fog a kislányán. Elkötelezettsége, hite és tapasztalata meghozta a várva várt eredményt: Michelle állapota a SleepTalk™-nak köszönhetően, rohamosan javulni kezdett. A kislány békés és elfogadó lett, képessé vált az együttműködésre, beilleszkedésre.

Michelle ma a negyvenes éveiben jár, boldog házasságban él, és bár szellemileg még mindig fogyatékkal él (az intelligencia hányadosa körülbelül 45), gondosan ellátja a háztartását, munkába jár.  Érzelmileg egészséges, vidám hölgy,  aki  minden nap a legtöbbet hozza ki magából. Az édesanyja Joane Goulding pedig azóta több mint 10 országban tanítja már a SleepTalk™-ot, ami immár jelen van Magyarországon is.

Please reload

bottom of page